کد خبر: 236265
۳۱ شهریور ۱۴۰۵، ۱۳:۳۹
آغاز تولید مایعات خوراکی در کشور

همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خط تولید مایعات خوراکی (انواع شربت و سوسپانسیون) در شرکت دارویی، آرایشی و بهداشتی مینو به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌ای که نقش مهمی در تأمین نیازهای دارویی کشور ایفا خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، پروژه خط تولید مایعات خوراکی شرکت دارویی، آرایشی و بهداشتی مینو با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد، امام جمعه موقت تهران، مهندس سعید اوحدی، مشاور رئیس‌جمهور در امور ایثارگران و مدیرعامل هلدینگ اقتصادی و خودکفایی آزادگان، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، دکتر مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو و جمعی از مدیران این مجموعه دارویی حضور داشتند.

این خط تولید جدید که با هدف تقویت زنجیره تأمین دارو و پاسخ به نیازهای درمانی کشور راه‌اندازی شده است، به تولید انواع مایعات خوراکی دارویی شامل شربت‌ها و سوسپانسیون‌ها اختصاص دارد.

بر اساس این گزارش، ظرفیت تولید روزانه این خط شامل ۶۶ هزار عدد شربت ۶۰ سی‌سی، ۳۵ هزار عدد شربت ۲۴۰ سی‌سی و ۳۰ هزار عدد شربت ۱۲۰ سی‌سی است که با بهره‌برداری از آن، بخش مهمی از نیازهای دارویی بازار سلامت کشور در حوزه مایعات خوراکی تأمین خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha